Vodni agenti Novog Sada u Zabavnom parku „Starli“

Pridružite nam se 26. i 27. maja 2017. godine u Zabavnom parku Starli i kroz igru u jedinstvenoj instalaciji Vodne stanice naučite više o tome kako možemo sačuvati i zaštiti naše vode i uživajte u najvećem zabavnom parku u gradu!

Nakon uspešno realizovanih projekata, Vodna agencija i Zabavni park Starli se od 22. maja do 29. maja, sa raznovrsnim programom, pridružuju aktivnostima Evropskoj nedelji održivog razvoja u Novom Sadu.

Tom prilikom, Starli Vodni agenti koji su tokom protekle školske godine učestvovali na radionicama, njihovi roditelji i svi zainteresovani mališani i građani moći će da se na prilagođen način, kroz jedinstvenu Vodnu stanicu (Vodnu postaju), upoznaju sa temama: kako se stvara otpadna voda, koji su načini prečišćavanja otpadnih voda stanovnika grada i industrije, na koje načine građani mogu da zaštite svoju okolinu i vode, kao koliki je značaj pojedinca u racionalnom korišćenju vode. Događaju se pridružuju i prijatelji iz Uprirodise koji će sve đake i učiteljice upoznati sa svojstvima vode, a tu će biti i specijalni gost – molekul H2O! Kroz radionice i propratne aktivnosti, koje promovišu zdrav način života sa ciljem podizanja ekološke svesti kod najmlađih u Zabavnom parku Starli u ušuškanom delu grada, deca će mnogo toga naučiti, družiti se i postati pravi Vodni agenti Novog Sada.

Ovim akivnostima Zabavni park Starli i Vodna agencija potvrdiće izgrađeno partnerstvo, zahvaljujući kome je projekat, Vodni agent postao prepoznatljiv u školama u Novom Sadu.

Pogledajte fotografije sa događaja ovde.

Vodni Agent Zabavni Park Starli

Zakaži svoj rođus u našoj rođendaonici!